Af te halen bestellingen

Twee soorten orders verschijnen hier:
1. "Pick-up" orders, als de winkel instelling is "Pick-up orders moeten worden toegewezen.      (Indien "ja", dan moet een afhaalopdracht verplicht aan een kassier worden toegewezen. De kassabon wordt ook pas na toewijzing afgedrukt.)" in de categorie "Winkel" --> bij het subitem "Winkels" --> bij het lichtgroene "potloodpictogram" knop "bewerken" --> bij het tabblad "Instellingen" --> bij de sectie "Leverings- en afhaalinstellingen". is geactiveerd.
2. zelfbedieningsbestellingen via de zelfbedieningsterminal op https://xxxxxxxxxx.simplyselfservice.de.

Bestellingen moeten worden "toegewezen aan een personeelslid" of "bevestigd" door de bestelling opnieuw "af te ronden", waarbij u de bestelling ook opnieuw kunt bewerken.
Dit doet u via de lichtblauwe "potlood-icoon" knop "Bestelling bewerken". Daarna verloopt het proces hetzelfde als bij een normale afhaalbestelling - vanuit de stap "Bestellen" van de productselectie.

Als alternatief/aanvullend zijn er:
- Voor zelfbedieningsbestellingen is er ook de rode "'X' symbool" knop "Bestelling verwijderen", die kan worden gebruikt om een bestelling te annuleren.
- Voor collecties die moeten worden toegewezen, is er ook de witte en lichtblauwe "vergrootglas"-knop "Bestelling bekijken" om een overzicht van de bestelling in een klein venster te bekijken.