(Auto-)Dispositie/Tour-Beheer

Via de "Driver Terminal" of de "Tour Planning" in SimplyPOS (in combinatie met de Driver App) kunt u de ritten van af te leveren orders bekijken en beheren (ook te voet!) en eventueel ook verkeers- en/of weersinformatie ontvangen. Naast de instellingen rechtsboven bij het zanhradsymbool op deze twee tabbladen, vindt u hier de belangrijkste instellingen:
Admin --> "Winkel" categorie (huisicoon links in de lijst) --> "Winkels" categorie sub-item --> lichtgroen "potlood icoon" "bewerk" knop rechts van de corresponderende winkel rij --> "Instellingen" tabblad --> "Dispositie/Reisbeheer" sectie.
U hebt de mogelijkheid om de orderritten, d.w.z. de afzonderlijke leveringen, telkens handmatig aan een medewerker toe te wijzen, of om "Auto-Disposition" te activeren, die de orderritten, d.w.z. de leveringen, telkens automatisch aan een medewerker toewijst, op voorwaarde dat ten minste één chauffeur reeds in "Driver Terminal" of "Personeelsbeheer" aan zijn dienst is begonnen, voordat de rit in het systeem werd ingevoerd of daar werd aangemaakt.