Banners / Aanbevelingen

In de Admin kunnen banners of aanbevelingen worden aangemaakt voor de webshop om deze te wijzen op bepaalde acties of producten.

De velden hiervoor, moeten door ons in de webshop worden aangemaakt, dus het gebruik van banners is alleen mogelijk voor individuele webshops (voor normale webshops zijn deze instellingen ook zichtbaar in de admin, maar hebben geen effect).

Hieronder staat verder beschreven hoe zo'n banner voor individuele webshops kan worden aangemaakt.

Voorbeeld banner:

Om een banner aan te maken voor individuele webshops, klikt u eerst op de donkergroene knop "BANNER TOEVOEGEN" in de linkerbovenhoek.
Dan kun je
- voer een naam in voor de banner,
- bepaal de tekstuele inhoud,
- selecteer de winkels waar de banner zal worden getoond,
- beslissen of de banner al dan niet in het winkelmandje moet worden getoond,
- bepaal voor welke productgroep(en) de banner moet gelden, d.w.z. waar hij moet worden weergegeven,
- een in de tijd beperkte geldigheid instellen.
Het is aan te raden om de volgende waarden/afmetingen voor een afbeelding te gebruiken, zodat een banner er redelijk uitziet in de webwinkel:
Breedte: 2000px
Hoogte: 500px
Resolutie: 72 dpi

Banner:

Als alternatief kunt u ook
- een permanente "productgroep slider", waar ook een paar bijkomende instellingen zijn zoals een veld voor een link, enz.
of
- een aanbeveling maken voor een of meer specifieke artikelen, die vervolgens aan de klant onder of optioneel in het winkelmandje worden aanbevolen.
selecteer en creëer.

Productgroepen-Slider:

In de webshop is het theoretisch mogelijk om de headline afbeelding (komt overeen met banner/merchandise groep slider ]in "Incentives" in de admin] / standaard merchandise groep afbeelding [zie "Webshop instellingen" in de admin]) te vullen met een video, maar het is niet aan te raden omdat dit in sommige webshops mogelijk niet werkt of tot problemen kan leiden. Beperk u daarom tot afbeeldingsbestanden zoals .jpg, .png of .gif.
Als u hier toch een video wilt insluiten, moet u de volgende punten in acht nemen:
- Embedding is alleen mogelijk in een shop die door SimplyDelivery individueel is ingericht door een ontwikkelaar (dus niet door de gebruiker zelf in de admin onder "Webshop instellingen" o.i.d.). Hiervoor moet contact worden opgenomen met onze support.
- Hiervoor hebben wij ofwel een Youtube video nodig (autoplay werkt slechts in 60% van de gevallen) of een video in één van de volgende drie formaten = OGG/WEBM/MP4 van de klant. Deze moet dan ten minste de afmetingen hebben van de standaard afbeeldingsbanner (zie hierboven).

Artikel:

Hier is een video over hoe je een "artikel aanbeveling" maakt (de video is alleen beschikbaar in het duits):