Bonussysteem opruimen

Wat
Als u spaarpunten opruimt, kunt u de opgespaarde punten bekijken. Het is een saldovereffening.

Waar
Admin: Acties > Bonussysteem opruimen.

De spaarpunten zijn te vinden onder:: Admin: Acties > Bonussysteem opruimen.
Dit vereist de gebruikersrecht "loyalty.clearing". Onze support kan deze functie activeren.

De volgende pagina is te zien.

Uitleg van de afzonderlijke functies:

Symbool
Functie
Uitleg

Datum van/tot

Bovenaan kunt u de periode selecteren waarvoor de bonuspunten moeten worden weergegeven.
Door te klikken op het kalendersymbool wordt een kalender geopend om gemakkelijker de overeenkomstige dag te selecteren.

Bijwerken

Met "Bijwerken" wordt de geselecteerde periode bijgewerkt.

Printen

Klik op "Printen" opent de afdrukpagina en de statistieken kunnen worden opgeslagen als PDF of worden afgedrukt (indien een printer is ingesteld). De periode die eerder was ingesteld (datum van/tot) wordt gebruikt.

Export

Klik op de "Export" knop om de statistieken onmiddellijk te downloaden als een xlsx bestand. De periode die eerder was ingesteld (datum van/tot) wordt gebruikt.

Naar het tegoed

Door te klikken op de knop "Naar de tegoed" verandert de pagina en wordt het tegoed per winkel getoond. Hiervoor kan ook een periode (Datum van/tot) worden gekozen.
Nadat deze knop is ingedrukt, verandert de tekst op de knop en luidt "Naar de bonuspunten". Door op de knop "Naar de bonuspunten" te klikken, worden de bonuspunten voor de eerder geselecteerde periode opnieuw weergegeven.

Toelichtingen bij de afzonderlijke rubrieken:

Rubrieken
Uitleg

Eigen winkel

De naam van de eigen winkel.

Verkocht in eigen winkel

Tegoeden, die binnen de geselecteerde periode in de eigen winkel verkocht werden.

Ingewisseld eigen winkel

In de eigen winkel uitgegeven tegoeden, die binnen de geselecteerde periode in de eigen winkel werden ingewisseld.

Winkel van derde

Naam van de winkels van derden voor de afrekening.

Eigen tegoed ingewisseld in de winkel van derde

In de eigen winkel uitgegeven tegoeden, die in een winkel van derden werden ingewisseld.

Tegoeden van derden ingewisseld in de eigen winkel

Tegoeden die in de winkel van derden werden uitgegeven en in de eigen winkel werden ingewisseld.

Verrekening

Verschil tussen de eigen in winkels van derden ingewisselde tegoeden en de tegoeden van derden die in de eigen winkel zijn ingewisseld.