Bonussysteem regels

Wat
In de sectie Bonussysteem regels kunnen regels worden gemaakt voor wanneer en hoeveel bonuspunten de klant ontvangt.

Waar
Admin: Acties > Bonussysteem regels.

De regels van het bonussysteem kun je vinden onder: Admin: Acties > Bonussysteem regels.
Hiervoor zijn de gebruikersrechten "loyalty.listProvision" en "loyalty.editProvision" vereist. Onze steun kan deze creëren en activeren.

Verklaring van de symbolen:

SymboolKnopUitleg

Regel toevoegenEen nieuwe regel kan hier worden toegevoegd.

Deactiveren / ActiverenHier kan de regel snel worden gedeactiveerd of geactiveerd.

BewerkenDe bestaande regel kan worden bewerkt.

VerwijderenDit verwijdert de regel.

Een bonuspuntregel toevoegen ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Uitleg van de instellingsopties:

Regelnaam

Hier wordt een naam voor de regel ingevoerd. Deze wordt gebruikt voor interne organisatie en kan nergens door klanten worden bekeken.

Applicatie type

Hier wordt het type toepassing gedefinieerd waarop deze regel van toepassing is.