Brandstoftypes

Om een brandstoftype toe te voegen, klik je op "brandstoftype" in de categorie "voertuigen".
Hier klik je op de knop "BRANDSTOFTYPE TOEVOEGEN" linksboven in het venster.

Actief: hier kun je aangeven of een brandstof type als actief beschouwd moet worden.
Naam: hier kun je een interne naam geven voor dit brandstof type. Wij raden ten zeerste aan een naam te kiezen die past in lijn van bedrijfsvoering en die past in het overzicht.
Beschrijving: hier kun je een interne beschrijving geven voor dit brandstof type. (optioneel)

Om te bevestigen druk je op "OPSLAAN".
    • Related Articles

• Voertuigen

Wat Er kunnen voertuigen worden toegevoegd, die vervolgens kunnen worden geselecteerd voor een levering in de chauffeursterminal. Waar Admin: Voertuigen > Voertuigen > Voertuig toevoegen. Voertuig toevoegen Om een voertuig toe te voegen, klik je op ...