Aanvullende producten aanbieden bij de self-service terminal (SOT) (cross-selling)

Aanvullende producten aanbieden bij de self-service terminal (SOT) (cross-selling)

Wat
Bij de zelfbedieningsterminal (SOT) kunnen aanvullende producten (cross-selling) worden opgegeven, die in een pop-upvenster als aanbevelingen worden weergegeven.

Waar
Admin: Acties > Banners/aanbevelingen > Banner toevoegen > Product aanbevelen na toevoegen aan winkelwagentje.

Bied complementaire producten aan (cross-selling)

Er kunnen aanvullende producten worden opgegeven die in een pop-upvenster verschijnen zodra de geselecteerde artikelen aan de winkelwagen worden toegevoegd.

Mogelijkheid om de aanvullende producten aan te bieden

1. Meld u aan bij de beheerder.
  2. Klik op Admin: Acties > Banners/aanbevelingen.
  3. Klik op "Banner toevoegen".

De instellingen voor de "Banners/aanbevelingen":
  1. Weergave: Klik op "Product aanbevelen na toevoegen aan winkelwagentje".

2. Aanduiding: Voeg een beschrijving toe.

3. Winkels: Selecteer de winkels waar u de aanbevelingen wilt laten verschijnen.

4. Titel: Voeg een titel toe (deze verschijnt als kop in het pop-upvenster).

5. Artikel aanbevelen: Selecteer de items die u wilt aanbevelen.

6. Advertenties voor artikelen: Als u artikelen voor specifieke producten wilt aanbevelen, selecteert u deze (u kunt ook artikelen voor hele productgroepen aanbevelen).

7. Advertenties voor productgroepen: Als u artikelen voor hele productgroepen wilt aanbevelen, selecteert u deze.
    (In ons voorbeeld verschijnt het pop-upvenster zowel bij een burger uit de productgroep '
    Burger" in de winkelwagen wordt geplaatst, evenals als de Angussalade, Caesarsalade of de Salademix in de winkelwagen wordt geplaatst.)

8. Geldigheden: Voeg een geldigheidsperiode toe (datum en tijd).

9. Sla uw instellingen op met "Opslaan", en de items worden automatisch aanbevolen.
KennisgevingAls de functie opnieuw wordt geactiveerd, neem dan contact op met onze ondersteuning om het thema aan te passen. Als het ontwerp al is aangepast, kan dit op elk moment worden gewijzigd.