Feedbackcategorieën van klanten

U bent waarschijnlijk bekend met het feit dat uw klanten alleen contact met u opnemen wanneer er problemen zijn met een bestelling. Dankzij onze nieuwe feedbackmodule kunt u dit nu effectief tegengaan. Na een individueel instelbare periode na de bestelling, ontvangt de klant een e-mail met de mogelijkheid om zijn bestelervaring te evalueren en ontvangt u directe feedback. U kunt zowel de positieve als de negatieve stemmen gebruiken om zwakke punten in het proces aan het licht te brengen of om punten die al goed werken verder te optimaliseren. De evaluatiecriteria kunnen vrij worden gekozen. U kunt nu zelf nagaan hoe u de module kunt gebruiken.

Eerst moet u nagaan welke criteria u aan uw klanten wilt vragen - d.w.z. wat bijzonder belangrijk is voor uw interne processen. U kunt de criteria op elk moment wijzigen. Om dit te doen, ga naar de Klanten - Klanten Feedback Categorieën sectie en gebruik de + knop om de gewenste categorieën aan te maken die geëvalueerd kunnen worden. Voorbeelden van categorieën zijn de snelheid van de levering, de vriendelijkheid van de chauffeur of de kwaliteit van het voedsel.

Zodra u de categorieën hebt aangemaakt, kunt u overgaan tot het volgende punt, namelijk het aanmaken van de mail die na een individueel definieerbare tijd zal worden verzonden (we komen hier zo dadelijk op). Hiervoor kunt u de standaardsjabloon gebruiken (in dat geval hoeft u verder niets te doen en slaat u deze paragraaf over), of u kunt de sjabloon nog aanpassen aan uw wensen (Winkel - E-mailsjablonen - Sjabloon toevoegen - kies eventueel standaardsjabloon Klantenfeedback). Dit vereist op zijn minst html-kennis, dus als u vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam.

Nu heb je zo goed als alle instellingen gemaakt. Nu hoeft u alleen nog maar de feedbackmodule te activeren in de cross-store instellingen onder het tabblad "Overige instellingen" met de bijbehorende tijdinstelling waarna de mail naar uw klanten wordt gestuurd. U kunt de klant ook toestaan een individuele tekst voor zijn beoordeling te schrijven (aanbevolen).

Ga bovendien nog wat dieper en controleer of de link naar de feedback ook in de URL's van de webshop is ingevuld (UwWebwinkel.simplywebshop.de/feedback). Zo niet, gelieve dit veld in te vullen.

Als alles geactiveerd en ingesteld is, kan uw klant nu de feedback link openen via de mail die hem na de ingestelde tijd wordt toegestuurd.

De evaluatie van de feedback vindt plaats onder het item Klanten - Klantenfeedback. Daar hebt u een overzicht van de op elk ogenblik ontvangen evaluaties.