Hoe vind ik mijn UDID op het iOS-apparaat (Mac/Win)?

Hier vindt u instructies over hoe u de UDID van een iOS-apparaat kunt achterhalen.

Windows

De UDID kan niet rechtstreeks op de iPhone worden achterhaald. Je hebt een computer met iTunes nodig.
  1. Sluit uw iOS-apparaat aan op uw computer via de USB-kabel en start iTunes.
  2. Klik rechtsboven op je iPhone en je komt in het overzicht. In de linkerbovenhoek ziet u gegevens zoals batterijniveau, opslagcapaciteit, telefoonnummer en serienummer.
  3. Klik op "Serienummer" en de UDID wordt weergegeven.
  4. Klik met de rechtermuisknop om de UDID van iTunes te kopiƫren.

Mac

1. Sluit uw iPhone aan op uw Mac met een USB-kabel.
  2. Open de Finder.
  3. Selecteer iPhone.
  4. Klik op het tabblad Algemeen.
  5. Klik op de tekst die onder uw apparaatnaam verschijnt.