S22+/S30 zelfbedieningsterminal installatie-instructies voor wandmontage

S22+/S30 zelfbedieningsterminal installatie-instructies voor wandmontage

Wat
Installatie-instructies voor wandmontage voor de zelfbedieningsterminal S22+/S30.

Voorbereidingen

a. Verlengschroeven M8*60mm 4st

(Opmerking: Na testen is vastgesteld dat voor S22+/S30 kioskeenheden het gebruik van M8*60mm uitbreidingsschroeven essentieel is voor wandmontage. Het gebruik van schroeven onder deze norm kan leiden tot risico's voor het draagvermogen. Om veiligheidsredenen mag u geen compromissen sluiten met betrekking tot de schroefnormen).

b. Handschroeven M4*8mm 4st.

c. Muurbeugel 1 st.

d. Kiosk (met 4 kleine haken, haken zoals op de volgende afbeelding)

Procedure

1. Boor 4 gaten met een diameter van 10 mm en een diepte van 45 mm in de muur zoals aangegeven in de illustratie:

2. Verwijder de 4 expansieschroeven zoals hieronder afgebeeld:

3. Monteer de 4 uitbreidingsschroeven met de muurbeugel en zorg ervoor dat je ze eerst niet vastdraait. Steek ze vervolgens in de 10*45mm voorgeboorde gaten op de muur en bevestig ten slotte zowel de uitzettingsschroeven als de muurbeugel.

4. Monteer de kiosk met de muurbeugel en bevestig de kiosk met handschroeven.