Klanten aliassen

Het is mogelijk om "klanten-aliassen" aan te maken, d.w.z. alternatieve namen voor klanten, b.v. artiestennamen voor zangers of acteurs, enz. Dit wordt gedaan via de groene knop "+ KLANTENALIAS TOEVOEGEN".
U kunt naar een specifieke alias van een cliënt zoeken met het invoerveld bovenaan en de groene "vergrootglaassymbool"-knop "Zoeken" rechts daarvan. De rode "vuilnisbak-icoon" knop "Reset zoekopdracht" wordt gebruikt om te annuleren wat in het invoerveld is ingevoerd en om terug te keren naar de startlijst waarin alle aliassen van klanten zijn opgenomen.
Met behulp van het drop-down menu rechtsboven kunt u kiezen of u "Alle klantaliassen", "Alleen actieve klantaliassen" of "Alleen inactieve klantaliassen" wilt weergeven.
Met behulp van de "Alfabet balk" boven en onder de lijst van cliënt aliassen, kunt u op de letters klikken om alleen die aliassen te tonen die beginnen met de letter waarop u geklikt heeft - standaard worden alle aliassen getoond. Om deze filtering te annuleren, is het noodzakelijk om op de rode "bin icon" knop "Reset search" te klikken.