Klanten feedback

Hier kunt u de beoordelingen bekijken die klanten hebben gegeven. Om dit te doen, moet u eerst alle instellingen maken uit het artikel "Categorieën voor klantenfeedback".
Bovendien moet worden opgemerkt dat alleen klanten die ook de optie voor "algemene ontvangst" van "nieuwsbrieven" hebben geactiveerd, feedbackmails kunnen ontvangen en dus feedback kunnen geven, aangezien feedbackmails ook als reclame worden beschouwd.

U kunt linksboven de betreffende winkel selecteren.
De categorie voor klantenfeedback kan aan de rechterkant worden geselecteerd.
Verder naar rechts zijn de invoervelden voor de "Vanaf datum" en de "Tot datum", waar de datum ook kan worden geselecteerd uit een kalenderweergave door op de knop "Kalender symbool" te klikken. Daaronder is er een vervolgkeuzemenu voor het verder instellen van de tijdsrelevantie met betrekking tot de ingevoerde periode - dit zijn "Beide" , "Factuurdatum" en "Datum indiening feedback".
Geheel rechts is een drop-down menu voor de sorteervolgorde: "Alfabetisch sorteren", "Sorteren op rating" en "Aantal ratings". Daaronder staat de groene knop "FILTER EVALUEREN" om de filters toe te passen en zo de opzoeking uit te voeren.