Klantenmeldingen

Met klantenberichten kunt u belangrijke berichten op verschillende plaatsen in de webwinkel weergeven. Om dit te doen, klik op de knop "Bericht van de klant toevoegen".

U komt dan in de bewerkingsmodus. Geef het klantenbericht een naam. Kies vervolgens een achtergrondkleur (alleen als uw winkel dit ondersteunt) en geef aan waar het bericht moet worden weergegeven.

Vervolgens kunt u in de editor uw bericht opstellen en vormgeven. Hieronder heeft u de mogelijkheid om de geldigheid in te stellen en te specificeren in welke winkels en in welke volgorde kanalen het bericht wordt weergegeven. Klik tenslotte op opslaan.