Menu: Cheapest for free (goedkoopste gratis)

Wat
"Cheapest for free" betekent dat het goedkoopste item binnen een menu gratis wordt aangeboden. Dit betekent dat als een klant meerdere items selecteert, het item met de laagste prijs gratis wordt toegevoegd.

Waar
Admin: Artikel > Artikel > Bewerken > Menu > Aantal gratis slots.

Met de functie "Cheapest for free"kunnen klanten het goedkoopste item binnen een menu gratis toevoegen aan de menuvolgorde.

De basis hiervoor is een menu-item met de geactiveerde instelling "Aantal gratis slots".

Deze instelling verschijnt als volgt in de kassaweergave: