Mijn account

Hier hebt u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens zoals titel, titel, voor- en achternaam, uw gebruikersgegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord, alsook de aan u toegewezen gebruikersgroepen (die eerder werden aangemaakt en eerder geselecteerde gebruikersrechten bevatten) te bekijken.
Afhankelijk van de gebruikersrechten is het ook hier mogelijk om alle gegevens behalve de gebruikersnaam en de gebruikersgroepen zo vaak als gewenst te wijzigen.

Het is momenteel ook mogelijk om enkele pagina's/overzichten om te schakelen naar de weergave van het beta-ontwerp. Een paar pagina's/overzichten in het beta-ontwerp zijn al standaard in het systeem te vinden.