Ontgrendel het Apple Developer-programma

Als het Apple Developer Programma nog niet is geactiveerd, is het voor ons helaas niet mogelijk om de app bij Apple te publiceren.
Indien dit het geval is, begeleiden wij u graag stap voor stap door het systeem om het programma te kunnen activeren.

1. Log in

2. "Doe mee aan het Apple Developer Program"

Klik binnen de account op de knop "Join the Apple Developer Program" ("Doe mee aan het Apple Developer Program").

3. Programma vrijgeven

U wordt nu doorverwezen naar een andere pagina en moet rechtsboven op "Enroll" ("Inschrijven") klikken. Lees van tevoren wat er in het programma staat en waar u eventueel nog kosten moet maken.

Op de volgende pagina scrollt u naar de onderkant van de pagina en klikt u op "Start Your Enrollment" ("Uw inschrijving starten"). Ook hier hebt u de mogelijkheid om een andere link te openen voor meer informatie over het proces.

4. Gegevens invoeren via de app of op de PC

Op het volgende scherm kunt u kiezen of u het proces wilt voortzetten via de app of op uw pc. Vul uw gegevens in en stuur ze naar Apple door op "Continue" ("Doorgaan") te klikken.

5. Proces voltooien

Nadat uw identiteit is geverifieerd, verschijnt een bevestigingsscherm. U kunt het proces dan zo nodig op internet voltooien.