Personeelafrekening

Wat
Met de salarisadministratie van werknemers kun je de salarisadministratie van alle werknemers bekijken en exporteren en onjuiste werktijden corrigeren.

Waar
Admin: Boekhouding > Urenregistratie.

Werknemer salarisadministratie

De salarisadministratie van werknemers vind je onder Admin: Boekhouding > Urenregistratie.

De loonlijsten van alle werknemers kunnen hier worden bekeken en geƫxporteerd voor verder gebruik, bijvoorbeeld door de belastingadviseur. Het is ook mogelijk om de werktijden van werknemers te corrigeren en achteraf pauzes in te voeren.

Werknemer salarisadministratie bewerken

De salarisadministratie van werknemers kan worden bewerkt onder Admin: Boekhouding > Urenregistratie.
Om de werknemer te bewerken klik je eerst op het "Details" vergrootglas symbool (1) voor de werknemer en vervolgens op de knop "Bewerken" (2) aan de rechterkant.

Er kan nu een pauze worden toegevoegd of de werktijden kunnen achteraf worden gecorrigeerd. Het wijzigingsprotocol kan aan de rechterkant worden uitgebreid om te zien welke wijzigingen door wie en op welk tijdstip zijn aangebracht.

Werknemers reactiveren

Als een medewerker een tour niet goed heeft afgerond of per ongeluk is afgemeld, kan hij of zij opnieuw geactiveerd worden.

Ga eerst naar Admin: Boekhouding > Urenregistratie.
Klik vervolgens op het vergrootglas-symbool (1) "Details" voor de werknemer. De totale werktijd van de werknemer over de gedefinieerde periode wordt dan weergegeven.
De volgende klik op het "Weergeven" loepsymbool (2) helemaal rechts opent de salarisadministratie en onderaan het scherm staan de knoppen voor heractivering.

De reactiveringsknoppen werken alleen totdat het kasregister wordt gesloten.