Piggy Integratie

Het volgende is vereist voor een Piggy-integratie:
  1. Uw Piggy nummer ( b.v. 1017)
  2. Uw Piggy-geheim (Geheim)
  3. Toegang voor xxx.simplyadmin.de
    (Slechts één inzending per winkel!)

In de Admin -> in de categorie Winkel -> in de categorie subitem Winkels -> is er een gele ster symbool knop Externe Diensten aan de rechterkant van elke winkel lijst item.

Na het klikken opent zich een overzicht waarin u nu Piggy kunt selecteren in de linkerbovenhoek onder Add new entry:

In het volgende masker moeten de 3 velden worden ingevuld:

Aanduiding
Uitleg
Aanduiding
Vrij te kiezen - de aanduiding is alleen voor intern gebruik.
Winkel-ID bij de provider
Hier wordt het klantnummer van de Piggy-rekening ingevoerd.
Secret
Van de Piggy-rekening.

Opmerking (Type - Unit):
SIDES zendt het bedrag van de betaling (bv. € 45,87) door als "purchase_amount". Configureer de instellingen op piggy.nl dienovereenkomstig!

Slechts één inzending per winkel is vereist.

Integratie afdrukken

In de Admin -> in de categorie Hardware en Systeem -> open de categorie subitem Printvoorbeelden.

Open het juiste afdruksjabloon, bijv. Factuur, en voeg de volgende plaatshouder in op de gewenste positie, bijv. op/onder het kader:
<div>%piggy%</div>

Attentie:
Dit genereert alleen de QR code.

Voorbeeld afdrukcode met opmaak

Zo zou een voorbeeld van de afdrukcode met opmaak eruit kunnen zien:

div style="text-align:left;margin-left:60px;font-size:x-large;width:180px"><div style="text-align:center"><b>Scan me voor Piggy punten!</b></div></div>
<div style="text-align:left;margin-left:50px;">%piggy%</div>
<div style="text-align:left;margin-left:120px;">piggy.nl</div>

(De "Scan me voor Piggy punten!" kan door om het even welke tekst worden vervangen).