Release Notes Versie 1.2.282 - 21 augustus 2024

Nieuwe functies

1. Voedingsfeiten over cafeïne: Er is een nieuwe voedingscategorie gecreëerd "Cafeïne" toegevoegd. Het cafeïnegehalte in mg per 100 ml voor producten kan nu worden gespecificeerd en opgeslagen.

2. Uitbreidingen van voucheropties: Er zijn twee nieuwe opties voor vouchers toegevoegd: de mogelijkheid om een ​​afbeelding voor vouchers te uploaden en een optie om vouchers weer te geven op de homepage van de webshop.

Verbeteringen

1. Algemene instellingen voor betaalmethoden: Er zijn twee nieuwe kolommen toegevoegd aan de betalingsinstellingen voor meerdere winkels om het actieve gebruik van betaalmethoden te verbeteren en om de mogelijkheid te controleren om actieve winkels weer te geven.

2. Deactivering van de PayPal V1-interface: De verouderde PayPal V1-interface is uitgeschakeld om de veiligheid van transacties te garanderen. Het is alleen mogelijk om PayPal V2 te gebruiken.

3. Verbeterde weergave van banners/aanbevelingen: De productgroepweergave voor banners/aanbevelingen is uitgebreid zodat nu subproductgroepen worden weergegeven. Bovendien gebeurt de sortering nu alfabetisch.

4. Correctie van de voucherverwerking: De betaalmethode "Voucher/tegoed (contant)"was voorbij"Voucher/tegoed (niet-contant)" vervangen, zodat vouchers bij inwisseling nu correct worden geregistreerd als niet-contante transacties.

5. Verbeterde prestaties voor voedingsvragen: De snelheid van het opvragen van voedingsinformatie is geoptimaliseerd.

Bugfixes

1. PayPal-transacties: Een bug opgelost die ervoor zorgde dat PayPal-transacties langzaam werden verwerkt.

2. Zoek in de webshop: Een bug opgelost die de prestaties van het zoeken in de webshop beïnvloedde.

3. Doorverwijzing naar Saferpay: Er is een fout verholpen die er in zeldzame gevallen toe leidde dat de webshop niet correct werd doorgestuurd naar Saferpay.

4. Inloggen bij instantie: Een bug opgelost waarbij de lijst met clients in de instance-login beperkt was tot 200 vermeldingen.

5. Stripe-transacties: Een bug opgelost waarbij Stripe-transacties niet volledig werden geregistreerd, ook al was het winkelwagentje correct voltooid.

6. Reactiveringsknop voor PayPal-accounts: Een bug opgelost waarbij de knop om PayPal-accounts opnieuw te activeren ontbrak.

7. Voucherinvoer in de webshop en SOT: Er is een bug opgelost waarbij vouchers niet correct werden geregistreerd in de webshop en op de zelfbestelterminal (SOT).

8. Betaling aan de terminal: Een bug opgelost waarbij in zeldzame gevallen een bedrag niet correct werd geregistreerd, ook al werd de betaling op de terminal gedaan.

9. Tijdelijke aanduidingen op etiketten: Een bug opgelost waarbij de tijdelijke aanduiding %TABLE_NAME% niet correct werd weergegeven op labels.

10. Dubbele bestelling met één betalings-ID: Een bug opgelost waarbij een bestelling tweemaal in het kassasysteem verscheen, ook al bestond er slechts één betalingstransactie-ID.

11. Sluiting/reactivering van het Lieferando-portaal: Een bug opgelost waarbij het systeem onjuiste meldingen stuurde bij het sluiten of opnieuw activeren van het Lieferando-portaal.

12. De nieuwe webshop laden: Er is een bug opgelost die ervoor zorgde dat een specifieke webshop-instelling ervoor zorgde dat de nieuwe webshop niet laadde.

13. Bestellingen voorbij "sdOrdertransmissie": Een bug opgelost waarbij Uber Eats-bestellingen werden geplaatst via "sdOrdertransmissie" werden af ​​en toe niet doorgestuurd.

14. Webshop preview-functie: Een fout in de preview-functie van de webshop-instellingen is verholpen, wat tot een onjuiste weergave leidde.