SIDES Pay Merchant Account aanmaken

Opening SIDES Betaalrekening

1. Log in op de Admin.
2. Navigeer naar Winkel -> Winkels en klik op de "Verkoop accounts" knop.

3. Klik op "Voeg een verkopersaccount toe".

4. Vul het formulier in:
- 1 - een beschrijving
- 2 - kies uitbetalingsmethode
- 3 - voeg branding, logo's en kleuren toe
- 4 - persoonlijke gegevens
- 5 - registratie adres
- 6 - bankgegevens
Controleer invoer op juistheid

5. Klik 1x op "Opslaan". De gegevens worden overgezet, dit kan enige tijd duren, het doorsturen gebeurt automatisch!

6. Volg de aanwijzingen op connect.stripe.com.
Een mobiel telefoonnummer wordt sterk aanbevolen.

7. Op het volgende scherm voert u de ontvangen code in:

8. Ga verder met het invullen van het formulier en vul uw verjaardag in.

9. Selecteer uw bedrijfsveld en voer uw website in (indien beschikbaar).

10. Controleer de gegevens.
Er kan nader bewijs nodig zijn.
10.1. Als verdere bewijzen nodig zijn, klik dan op "Update".

Hier ziet u de lijst met vereiste verificaties.

10.2. ID-verificatie
Identiteitsbewijs mogelijk document:
- Rijbewijs
- Identiteitskaart
- paspoort

10.3. Controleer het huisadres
Bewijs van woonadres mogelijke documenten:
- Registratiebewijs
- Verklaring van bedrijfskosten
- Bankafschrift
- Rekeningafschrift lening
- Officieel document

11. Controleer de informatie en klik op "Submit".

12. Na voltooiing wordt u teruggeleid naar de SIDES Admin.

Ga verder met SIDES Pay Terminal aansluiten in de Admin