Tegoeden

Wat
Alle verkochte credits en hun aanmaakdatum kunnen worden weergegeven met een overzicht van hoeveel resterend tegoed nog niet is ingewisseld door klanten.

Waar
Admin: Boekhouding > Tegoed.

In het item “Tegoeden van de klanten” (Admin: Boekhouding > Tegoed) vindt u een lijst met alle verkochte kredieten, hun creatie, inwisseling en restwaarden. Hierdoor kun je altijd zien hoeveel tegoed er nog in omloop is.

Naast een exportfunctie ("Export" knop rechtsboven) van de in het systeem aanwezige credits, is er ook een importfunctie voor reeds verkochte credits, die in het verleden mogelijk buiten SIDES zijn uitgegeven. Via de knop "Import" rechtsboven kan een CSV-bestand worden geüpload om ‘oud’ tegoed op te slaan.

Voor de import moet dit formaat worden aangehouden:
Achternaam  ;   Code  ;                ;  Waarde  ;  Vervaldatum  ;   Winkel-ID

De betreffende winkel-ID (Store ID) vindt u in de URL-regel (browserbalk) van de winkel (Admin: Winkel > Winkels > Bewerken).
Let op: Er kunnen maximaal 199 datasets tegelijkertijd worden geïmporteerd.

Tegoed worden aangemaakt als een item, behalve dat de eigenschap “Tegoed” is geselecteerd. Meer informatie kunt u vinden in het artikel (bewerken) onder het trefwoord “Tegoed”.