Tip aanbieder

Tippie Integratie Instructies

Vereist zijn:
- Het persoonlijke Tippie-nummer, bijv. 1017
- Toegang tot hun xxxxxxxxxx.simplyadmin.de
(Slechts één inzending per winkel)

In de Admin --> in de categorie Winkel --> onder het categorie sub-item Winkels, is er een gele "ster symbool" knop Tip Provider aan de rechterkant van elke winkel lijst item.

Na het klikken wordt een nieuw overzicht geopend. Klik op de donkergroene knop NIEUWE ENTRY TOEVOEGEN in de linkerbovenhoek en vervolgens op Tippie in het keuzemenu dat zich opent.

Velden invullen

In het volgende masker moeten alle 3 velden worden ingevuld.

Benaming
Uitleg
Benaming

Vrij te kiezen - de aanduiding is alleen voor intern gebruik.

URL

Hier wordt het internetadres van Tippie ingevoerd, dit kan bij Tippie worden opgevraagd, bijv. https://app.tippie.de/#/pay/1234/EUR .

Store Kennung beim Provider

Hier wordt het Tippie-nummer ingevoerd, dat bij Tippie kan worden opgevraagd, bijv. 1234.
Dit nummer moet identiek zijn aan het nummer in de URL.

Klik na het invoeren op de donkergroene knop OPSLAAN onderaan.

Slechts één inzending per winkel is vereist.

Integratie drukken

In Admin --> in de categorie Hardware & Systeem --> open de categorie sub-item Printsjablonen.

Open het juiste afdruksjabloon, bijv. Factuur, en voeg de volgende plaatshouder in op de gewenste positie, bijv. op/onder het kader:
<div>%tippie%</div>

Attentie:
Dit genereert alleen de QR code.

Voorbeeld afdrukcode met opmaak

Een voorbeeld van een printcode met lay-out kan er als volgt uitzien:

<div style="text-align: center; margin-top: 5px; font-size: 16px;">Scan de QR-code voor een tip</div>
<div style="text-align: center; margin-top: 5px;">%tippie%</div>
<div style="text-align: center”>tippie.de</div>