Uber Eats

Om Uber Eats te kunnen gebruiken, moeten we eerst een paar dingen voor je doen.
Neem hiervoor dus contact op met onze support.

Zodra wij van Uber de bevestiging hebben gekregen dat alle voorbereidingen zijn getroffen, kunt u de interface in Admin activeren.
Laat de support vooraf weten of u wilt dat wij dit verzorgen of dat u de laatste stap wilt overnemen zodat er geen dubbel werk of dergelijke ontstaat.

Hiervoor is er een item in de Admin onder Stores genaamd "Toegangsgegevens leverportaal" (Admin --> Winkel --> Winkels --> gele sleutel symbool knop "Toegangsgegevens leverportaal" aan de rechterkant). Het account wordt als volgt aangemaakt:

Type leverportaal: Uber Eats
Actief: Stel hier in of het account actief gebruikt moet worden of niet.
Status van het leverportaalaccount: Hier ziet u de status van het account - als deze na de eerste keer opslaan "onbekend" of iets dergelijks is, neem dan contact op met support.
Omschrijving van het leverportaalaccount: Voer een systeem-interne beschrijving in voor het account. (optioneel)
Store Id: Deze ontvangt u van Uber Eats.
Negeer artikelnummers: Zie uitleg in de afbeelding. (Als deze optie is geactiveerd, vindt matching NIET plaats op basis van de nummers, maar op basis van de itemnaam. In het menu-item Item > Portal Item moet de matching handmatig worden aangevinkt).
Controleer en corrigeer de artikelstructuur: Zie uitleg in de afbeelding. (optioneel, maar moet standaard geactiveerd zijn)
Bestellingen handmatig accepteren: Zie uitleg in de afbeelding.

De integratie wordt geactiveerd en dus voltooid als de knop met het groene hartsymbool wordt ingedrukt.