Verkoop van waardebonnen in de webshop

1. Admin > Item > Goederengroep aanmaken en inschakelen voor de overeenkomstige kanalen.
Admin > Item > Item aanmaken > Deselecteer de item eigenschap "Verkoop item" en selecteer "Credit". Activeer de merchandise groep "Vouchers", zodat het artikel hiervoor wordt weergegeven. 2. Onder Prijs, stel de waarde van de bon in.
3. winkel > winkel brede instellingen > overige instellingen > bon instellingen > bon sjabloon uploaden, die vervolgens kan worden gebruikt voor het verzenden van bonnen per post.

De vouchers worden als PDF naar de klant gestuurd, samen met de orderbevestiging.