Voertuigtypes

Om een voertuigtype toe te voegen, klik je op "voertuigtypes", een subitem in de categorie "voertuigen".
Op die pagina klik je op de knop "VOERTUIGTYPE TOEVOEGEN" links boven op de pagina.

Actief: hier kun je selecteren of dit type voertuig als actief kan worden gezien of niet.
Naam: Hier kun je een interne naam geven voor dit type voertuigen. Wij raden ten zeerste aan een naam te kiezen die past in lijn van bedrijfsvoering en die past in het overzicht.
Beschrijving: Hier kun je een interne beschrijving geven aan een voertuigtype. (optioneel)
Mode voor route: Hier kun je de mode voor route selecteren. Je kunt kiezen tussen Auto (alle gemotoriseerde voertuigen ter grootte van minimaal een kleine auto, maar ook zware en lichte motoren en eventueel mopeds) en "fiets" (daadwerkelijk fietsen, mogelijk ook mopeds of e-scooters). De geselecteerde mode voor route bepaald welke route voor het voertuig dat voor dit type staat geselecteerd wordt gebruikt.
Aanbevolen vanaf km: hier kun je aangeven vanaf hoeveel kilometer het gebruik van dit voertuig wordt aangeraden.
Afbeelding voor factuur of keukenbon: Hier kun je een symbool kiezen die het gekozen voertuigtype dat moet worden gebruikt voor de bestelling vertegenwoordigd op een bon. Je kunt kiezen tussen "fiets", "ebike" ("fiets met elektrische motor" or vergelijkbaar), "scooter" (mopeds and motorcycles), "auto" (auto or truck).

Om te bevestigen druk je op "OPSLAAN".

• Related Articles

• Voertuigen

Wat Er kunnen voertuigen worden toegevoegd, die vervolgens kunnen worden geselecteerd voor een levering in de chauffeursterminal. Waar Admin: Voertuigen > Voertuigen > Voertuig toevoegen. Voertuig toevoegen Om een voertuig toe te voegen, klik je op ...