Wanneer ik mijn klantenbestand in Microsoft Excel open, wordt de voorafgaande "0" verwijderd uit de telefoonnummers - hoe kan ik dit voorkomen of verhelpen?

Wanneer ik mijn klantenbestand in Microsoft Excel open, wordt de voorafgaande "0" verwijderd uit de telefoonnummers - hoe kan ik dit voorkomen of verhelpen?

1. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde rijen die je wilt bewerken. Selecteer vervolgens "Cellen opmaken" of "Opmaak".

2. Activeer in het dialoogvenster dat verschijnt de tab "Getallen" of selecteer "Door gebruiker gedefinieerd" direct in het overzicht.

3. Voer in de categorie "Door gebruiker gedefinieerd" het volgende formaat in het veld "Type" in: 0################

4. Bevestig de instellingen met de knop "OK" en sluit het dialoogvenster.

Meer informatie vind je hier: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/voorloopnullen-en-grote-getallen-behouden-1bf7b935-36e1-4985-842f-5dfa51f85fe7