Facturen debiteuren

Wat
Als winkelexploitant kun je een overzicht krijgen van alle bestellingen die klanten hebben geplaatst met de betaalmethode "Koop op rekening".

Waar
Admin: Boekhouding > Facturen debiteuren.

Boekhouding - Facturen debiteuren

Als winkeloperator kun je een overzicht krijgen van alle bestellingen die klanten hebben geplaatst met de betaalmethode "Koop op rekening".

Ga hiervoor naar Admin: Boekhouding > Facturen debiteuren.

Wanneer je deze lijst bekijkt, is het mogelijk om een overzicht voor alle winkels te zien. Winkels kunnen worden opgenomen of uitgesloten met het selectieveld linksboven.

Je kunt filteren op betaalde, open en alle facturen. Als "Reeds betaald tonen" of "Alles weergeven" is geselecteerd, kan een tijdsbereik (max. 31 dagen) worden gedefinieerd.

Er kunnen ook betalingsverzoeken worden verzonden, facturen kunnen als betaald/open worden gemarkeerd en er kunnen exports worden gemaakt.

Alternatief: Klantenlijst - individuele klantweergave

Als een klant wordt geopend in de klantenlijst via de weergave "Bekijken" (Admin: Klanten > Klantenlijst > Zoeken > Bekijken), kunnen alle openstaande facturen van de klant worden bekeken in het onderste gedeelte.

Van daaruit is het ook mogelijk om een betalingsverzoek per e-mail naar de klant te sturen, facturen als betaald te markeren en exports aan te maken.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier: