Fiscalisering voor Oostenrijkse (AT) klanten

De volgende stappen zijn vereist bij FiskalTrust en in onze Admin om de noodzakelijke fiscalisatie te ontvangen als een klant in Oostenrijk:

1. Maak een account aan in het portaal van Fiskaltrust.at op https://portal.fiskaltrust.at/ Selecteer daar "SignatureCloud" en klik op "gratis registratie".

Vul de volgende informatie in en voltooi de registratie.

Registreer in het portaal en koop het product "4154-0207 fiskaltrust.SignatureCloud incl. Zorgeloos Pakket AT" in de winkel aldaar.

(Vanaf hier zouden wij het kunnen overnemen van SimplyDelivery als wij logingegevens voor het portaal krijgen).

3. creƫer een "CashBox" in het portaal.

Hiermee is de setup in de FT-portal voltooid.

+

Instellingen in de Simply Delivery Admin:

1. Fiscaal mogelijk maken. (Categorie "Winkel" --> categorie-subitem "Winkels" --> groene "document pictogram" knop "Signature Service Provider (TSE)").

2. Invoer van de gegevens van de crashbox voor het kasregister. De gegevens kunnen worden verkregen in het FT-portaal in de Cashbox.

3. BELANGRIJK! De kassa moet in werking worden gesteld. Dit is mogelijk in de categorie "Boekhouding" --> bij de categorie subitem "Fiscalisatielogboek" --> door te klikken op de knop "Startboeking aanmaken".