Hoe maak ik een kasboek/Twinfield-export voor mijn belastingadviseur?

Hoe maak ik een kasboek/Twinfield-export voor mijn belastingadviseur?

De kasboekexports kunnen worden gemaakt onder Admin: Boekhouding > Kasboek > Exporteren als > bijvoorbeeld "Twinfield-XML".

Bijvoorbeeld "Twinfield-XML" exporteert een Twinfield-compatibele XML-indeling die in Twinfield kan worden ingelezen.

De knop "Exporteren als" wordt alleen weergegeven als er exporteerbare gegevens beschikbaar zijn.

Meer informatie over het kasboek/Twinfield export: https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/kasboek-export.