SIDES Hardware (NL)

Wat
Bij SIDES bieden we hardware voor uw bedrijf, de bijbehorende instructies zijn hier gelinkt.

Hardware flyer

1. De flyer met de hardware die bij jouw bedrijf past is hier beschikbaar:
    https://www.get-sides.de/wp-content/uploads/2024-05_Flyer-Quripos-Hardware-NL-neu-12.7.24.pdf

Instructies voor SIDES hardware

FP-100 compacte kassalade

1. De handleiding voor de FP-100 compacte kassalade vindt u hier:
    https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/fp-100-compacte-kassalade

S22+/S30 self-service terminal (SOT)

1. De aanbeveling voor het instellen van de betaalterminal voor de S22+/S30 self-service terminal (SOT) vindt u hier:
    https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/betaalterminal-zelfbedieningsterminal

2. Installatie-instructies voor wandmontage voor de zelfbedieningsterminal S22+/S30:
    https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/installatie-instructies-wandmontage

QP-300 thermische bonnenprinter

1. Een snelle installatiegids en gebruikershandleiding voor de QP-300 thermische bonprinter vind je hier:
    https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/qp-300-thermische-ontvangst-printer-snelle-installatiegids-en-gebruikershandleiding