SIDES Pay Terminal aansluiten in Admin

Voordat u de terminal instelt:

1. Ga naar Admin -> Hardware en Systeem -> Betaalterminals.

2. Voeg een nieuwe terminal toe door op "Voeg terminal toe" te klikken.

3. Stel de SIDES Pay betaalterminal in volgens dit voorbeeld.

4. Sluit de SIDES betaalterminal aan.

Houd de AAN/UIT-knop aan de rechterkant van de terminal ongeveer 3 seconden ingedrukt.
Zoek in de apparaatinstellingen naar het bijbehorende WLAN en maak verbinding.

De WLAN-codering moet worden ingesteld op WPA2 + WPA3.

De terminal moet in hetzelfde netwerk / WLAN zitten als de hardware van het kasregister / POS.

Veeg met uw vinger van LINKS naar RECHTS om toegang te krijgen tot de instellingen.

De administratieve PIN-code is: 07139

Op de tweede positie vanaf de onderkant: Genereer koppelcode.
-> Er wordt ALTIJD een nieuwe CODE gegenereerd. -> Deze moet worden ingevoerd bij "Registratiecode" in de Admin (stap 3).

5. Klaar - De terminal is nu klaar voor onmiddellijk gebruik.

6. Op verzoek kan een door de klant ingediende afbeelding - JPG, PNG met een grootte tot 2 MB of een GIF-bestand met een grootte tot 4 MB worden opgeslagen op de terminal.

Het formaat moet 720b x 1280h zijn.

Een van de volgende drie print opties moet worden ingesteld:

7. a) Als klanten willen dat de betalingsbevestiging van de Stripe Terminal op het factuurbewijs wordt afgedrukt:

1. Zet de betaalautomaat op JA onderaan het tabblad Afdrukken in de winkel.

2. Controleer het afdruksjabloon van de factuur voor de bestaande tijdelijke aanduiding %terminalReceipt% en voeg deze indien nodig in.

3. Schakel in de betaalautomaat onder Hardware in de vervolgkeuzelijst printer naar "Gebruik factuurprinter. . . . ".

of

7. b) Als een enkele afdruk nodig is:

1. Zet de betaalautomaat op NEE in het printtabblad onderaan de winkel.

2. Verwijder eventuele tijdelijke aanduidingen voor %terminalReceipt% in het factuurafdruksjabloon.

3. Selecteer in de betaalautomaat onder hardware de printer in het vervolgkeuzemenu.

of

7. c) Als de winkel de bonnen van de betaalautomaat niet wil afdrukken:

1. Maak onder Hardware een printer aan zonder waarden (nepprinter) met de mogelijkheid om de betaalautomaat af te drukken.

2. Selecteer "nepprinter" in de betaalterminal onder hardware in de printer-dropdown.