SIDES Pay Terminal configureren in Windows

Voordat de verbinding in de Admin kan beginnen, moeten er wijzigingen worden aangebracht in de Windows netwerkinstellingen. 1.

Open de "Opdrachtprompt" in Windows.

2. Voer "ipconfig" in als zoekcommando.

3. Als resultaat krijg je de "Default Gateway" - Laat het venster op de achtergrond open en ga verder met de volgende stap.

4. Open in Windows het "Configuratiescherm".

5. Klik op Netwerk en Internet -> Netwerkstatus en taken weergeven.

6. Ga naar het volgende menu-item "Adapterinstellingen wijzigen".

7. Rechtsklik op de actieve netwerkadapter -> ga naar "Eigenschappen" in het contextmenu.

8. Open de "Eigenschappen" van "Internet Protocol, versie 4 (TCP/IPv4)".

9. Activeer het selectievakje voor "Gebruik de volgende DNS-serveradressen" in het onderste segment en voer het DNS-serveradres in.
-> Onder Preferred DNS server: voer de default gateway in vanaf de command prompt.
-> Onder Alternatieve DNS-server: voer 1.1.1.1 in.

Bevestig alles met "OK" en sluit af.