Webwinkel instellingen

Wat
Je eigen webshop kan op een bepaalde manier worden aangepast en gepersonaliseerd.

Waar
Admin: Winkel > Webwinkel instellingen.

In de Webwinkel instellingen kan je eigen webshop tot op zekere hoogte worden aangepast en gepersonaliseerd. Dit omvat bijvoorbeeld de naam, URL, kleuren, lettertypen, afbeeldingen en ook enkele trackingopties voor Google en Facebook.

De beschikbare menutabbladen zijn "Basis instellingen", "Kleuren / Lettertypen", "Afbeeldingen", "Artikel", "Groepen van goederen", "Functies", "Tracking".

Alles wat niet in de tabbladen kan worden ingesteld, zoals verdere styling, moet door ons supportteam worden aangepast voor je eigen winkel.

Er is ook de mogelijkheid om de aanpassingen eerst te simuleren/testen - dit kun je doen door rechtsonder op de knop "Opslaan voor testwinkel" te klikken en vervolgens de testwinkel op te roepen. Het loyaliteitssysteem kan ook worden gesimuleerd.

Zodra de instellingen correct zijn, klik je onderaan op de knop "Overnemen voor live shop". Uit voorzorg kunnen de wijzigingen dan desgewenst nog een keer direct in de live shop bekeken worden met de knop "Roep de Live shop op" bovenaan. Als alternatief kan de knop natuurlijk ook worden gebruikt om direct naar de webshop te gaan zonder dat de URL handmatig in de adresbalk van de browser moet worden ingevoerd/geplakt.

Daarnaast is er ook een knop "Wijzigingen verwijderen" onderaan en een knop "Laad de laatste versie van de live shop" met de datum en tijd van de laatst opgeslagen status.

Basis instellingen

Kleuren / Lettertypen

Afbeeldingen

Artikel

Groepen van goederen

Functies

Tracking

Facebook Pixel ID en Facebook Conversion Access-Token

Meer informatie over de instellingen voor Facebook Pixel ID en Facebook Conversion Access-Token worden hier beschreven: https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/instellingen-voor-facebook-pixel-id-en-facebook-conversion-access-token