WisePad 3.0 met SIDES Drive app

Wat
Met de Stripe WisePad 3.0 kunnen contactloze betalingen (bijv. creditcards en debetkaarten, Apple Pay, Google Pay) ter plaatse bij de klant worden geaccepteerd in combinatie met de SIDES Drive app.

Waar
SIDES Drive app: EC-Terminal.

Vereisten en vereisten

1. iPhone 6 met iOS 12 (of hoger) / SMartphones met Android 12.0 uit 2024.
  2. Een geautoriseerd en gevestigd verkopersaccount bij STRIPE (link naar setup: https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/sides-pay-merchant-account-aanmaken).
  3. Alleen met de SIDES Drive-app (iOS-app versie 2.1.4 / Android-app versie 2.1.5):

Stappen om verbinding te maken

1. Download de SIDES Drive-app.
  2. Verbind de SIDES Drive-app met uw kassasysteem (https://support.simplydelivery.de/portal/nl/kb/articles/bestuurder-app).
  3. Open het menu in de SIDES Drive-app:
    1. Klik hiervoor op het symbool met de drie lijntjes in de rechterbovenhoek.
    2. Kiezen "Betaalterminals" ("Payment terminals").
    3. Kraan "Zoeken naar apparaten" ("Search devices").
    4. Kraan "Verbinden" ("Connect").
Eenmaal aangesloten is de Stripe WisePad 3.0 klaar voor gebruik.

Instructies voor gebruik

1. Klik in de SIDES Drive app op "Overdracht" ("Handover").
  2. Kiezen "EC-Terminal" als betaling.
  3. Kraan "Begin met betalen" ("Start transactionrten").
  4. Volg de instructies op het WisePad-scherm.

Video